Het is even geleden dat ik ruimte vond om mijn blog te schrijven,
Ondertussen zijn we Mei…
Een maand vol workshops, teambuildings en kookdemo’s!
De voorbije maanden hebben we genoten van Culinaire Artisjokken, Desserten en een tal van andere workshops.
Octopus is één van mijn favorieten en mijn foodies die de workshop gevolgd hebben… thanks!
Keer op keer weer leuke gezelschappen die het waardeerden om prachtige creaties te maken.
Geweldige gerechten die recht van een CHEF konden komen. Mijn oog valt op details en dat merkten ze.
Mooi op het bord maar ook heerlijk om te eten!
En… onze nieuwe kookstudio gaat prachtig worden, een ruimte helemaal voor de foodies en mezelf!! Ik kijk er echt naar uit om deze met jullie te delen!
Ondertussen heb ik ook leuke gasten mogen ontvangen in mijn airbnb, gasten die aangenaam verrast werden door het eten, omgeving, rust.
Gasten Veerle en Toon waren super en ik zie jullie graag nog eens terug!
Asperge culinair is in aantocht op 15 en 16 mei… en 2 foodies helpen me met de proef/test fase.
Bea en Nadine dankjewel , er staan veel gerechten op de agenda!
Veel gebeurd op korte tijd zou je zeggen… wel ik heb hetzelfde gevoel en met deze reden heb ik nu enkele dagen voor mezelf, mijn gezin, familie en vrienden.
Trouwens onze dochter is terug uit India en staat al weer met 1 been uit de deur. (deze keer ga ik mee, Wenen here we come)
Lieve foodies, fijn dat je de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen en tot de volgende maand?
Liefs Marie