Studiereis Baai van Napels en meer...

baai van Napels.JPG

Taste & discoveries…

Me laten inspireren door andere chefs. dit was de hele opzet van mijn studiereis naar de Baai van Napels.

De vriendelijk en gastvrijheid van de Napolitanen is lovenswaardig.



Van een klein familierestaurantje en een sterrenwaardig restaurant in Torre Del Greco, naar een Sterrenzaak in Capri, we hebben alles ondergaan.


Net terug thuis en is een soepje eten méér dan voldoende….

ik heb veel inspiratie opgedaan uiteraard ook veel gegeten in deze 4 dagen.

Nu gaat het werk terug beginnen....


Recepten zitten in mijn hoofd en worden de komende dagen uitgeschreven.

In mijn workshops is er altijd plaats voor een extra recept/gerecht en dit vinden de foodies geweldig.


Wat er zich afspeeld in mijn hoofd wil je weten?


Pasta mista met schijfjes pijlinktvis, aardappelen en pesto van peterselie en groene olijven.

Lamsfiletje, cacao, parmigiana di aubergines, provolone

Gefrituurd pizzadeeg met mozzarella en pomodorosaus

Gegrilde Octopus, creme van peterseliewortel en aardappel

Paccheri met vis

Kabeljauwhaasje met een krokantje van aardappel, gesmoorde Italiaanse sla


Amalfi, Positano, Ravello, Capri en niet te vergeten vulkaan Vesuvius (die we uiteraard beklommen hebben) jullie zijn prachtig.


Tot binnenkort...