Nieuwtjes & Co

Januari, voor de één; een rustige maand voor de ander een inspirerende maand.

Voor mij was het Inspirerend, ik kon zorgvuldig mijn agenda plannen met nieuwe food experiences en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Een Kinder kook-atelier in de krokus/paas vakantie, Sicilië op mijn bord, Culinaire food experiences in April/Mei en nog een tal van nieuwe *food experiences.

Zelfgemaakte Italiaanse worsten en binnenkort mijn zelfgemaakte Italiaanse ham en Coppa!

NIEUW: Een Beer/Food Experience,

Heerlijke bieren van een locale brouwerij worden verwerkt in gerechten dit in combinatie met een rondleiding in de brouwerij.

Een totaal beleving aan onze gast/foodie bieden waarin niet enkel het koken staat centraal maar ook het bedrijf waar we mee samenwerken.

Niet onbelangrijk:  mijn nieuwe kookstudio krijgt eindelijk vorm, aan mij om de details uit te werken.

Vele foodies kijken ernaar uit om hier te mogen vertoeven en hun creaties te demonstreren tijdens het open weekend. (nog niet bekend)

Leuke Quote “A kiss doesn’t last forever, knowing how to cook does”