Culinair feestelijk koken 2018

Culinaire food experience.jpg

About last Food Experience…

10 jaar feestelijk koken werd dit jaar Culinair feestelijk koken,

10 gerechten met een Italiaanse twist…

Een idee ontstond in augustus, de agenda werd ingepland…

Deze culinaire les was in hartje zomer al volzet waarvoor dank.

Recepten ontstonden dit jaar in:

Egypte, Las Vegas, Sicilië en Baai van Napels!


De recepten… niet te moeilijk maar met een hoge wauw factor maakte dat iedereen zich hierin kon vinden.

10 recepten door diverse handen gecreëerd zorgden ervoor dat het recept keer op keer een nieuwe wending kreeg.

Foodies van ver buiten Limburg hebben deelgenomen en dat maakt me enigszins trots.

Menige reefiletjes, aardperen, peterseliewortel, kreeften… zullen op het feestmenu 2018 staan.

Agenda voor 2019 werd al voorgesteld.

Nu met fierheid kan ik vertellen een nieuwe kookstudio is in aantocht.

Het wordt tijd… tijd voor mijn eigen creatieve plek, een plek waar ideeën zullen ontstaan en ik zorgeloos kan experimenteren in geuren en kleuren.

Een plek waar foodies zich helemaal kunnen laten gaan in hun creaties met vrienden of ander...

Voor mezelf een lustige werkomgeving omringd door foodies, voor mijn gezin terug een rustige woonomgeving.

Deadline Mei 2019, Culinaire tour van Asperges zal gegeven worden in de nieuwe kookstudio AMEN.

Foodies bedankt voor dit jaar, het was me een waar genoegen iedereen te mogen lesgeven.

We zien elkaar terug op een volgende Food Experience.

Eerstvolgende Food Experience : Proef de Smaken van het zuiden 12/02/2019